Actueel Jeugd

Kroes en de kruimeldiefjes

De online kaartverkoop is gestart!

De jeugdgroep van ‘t MAT gaat dit seizoen Kroes en de kruimeldiefjes op de planken zetten.

Het verhaal

Kroes werkt als bakkersknecht bij de bakkerij “In de Zoete Hap” van Bakker Blom. Taarten bakken en koekjes maken zijn hun specialiteiten.

Toch gebeuren er vreemde dingen in het Kruimeldorp. Kruimeldiefjes komen iedere nacht alle kruimels van de vloer halen. Waarom? Dat is een mysterie…

Het draait niet alleen om kruimels, ook om een hele grote slagroomtaart met alles er op en er aan. Voor wie is deze taart? Voor mevrouw Dikkedien of voor Prins Holle Bolle met z’n sluwe knecht Spies.

Kom het allemaal zien, de uitvoeringen zijn op: 24-25-26 mei 2019 in ’t Patronaat te Mierlo.

Wegens omstandigheden zijn wij genoodzaakt de voorstelling van 22 mei te annuleren. Personen die reeds kaartjes voor deze datum gekocht hebben, zullen door ons benaderd worden.

De regie is in handen van Willem Hoeben.

Kleurplaat

Ben jij creatief? Pak dan die potloden, penselen, stiften, schaar en plakband maar vast tevoorschijn en doe  mee met deze kleur, teken en knutsel wedstrijd en maak kans op een VIP behandeling.

Download hier de kleurplaat Kroes en Kruimeldiefjes

Inleveren kan t/m 20 mei, met vermelding van naam en telefoonnummer, op Haver 7 in Mierlo. Doe je ook mee?

 

Optreden bij de Zonnebloem (2018)

De jeugdgroep heeft de leden van de Zonnebloem in 2018 blij verrast met een kleine voorstelling van Kroes en de kruimeldiefjes tijdens de december bijeenkomst in Mierlo.

De leden van de Zonnebloem vonden het geweldig om de jeugdleden te zien spelen. De spelers kregen een luid applaus. Voor sommige spelers was dit de eerste keer op het podium en dat was natuurlijk wel spannend, maar ook deze spelers hebben het heel goed gedaan!

Zelf spelen?

Kijk eens op deze pagina!