Actueel volwassenen

Een verhuizing en andere ongemakken

De volwassenen gaan dit jaar de komedie Een verhuizing en andere ongemakken spelen. Regie is in handen van Marjan Lambregts. De speeldata zijn 6 en 7 december (20.00 uur)  en 8 december (14.00 uur) 2019 in ’t Patronaat in Mierlo. De kaartverkoop is gestart!

De datum van uitvoering komt langzaamaan dichterbij. Qua spel zijn we een heel eind, de puntjes mogen nog op de i. Maar natuurlijk komt er meer kijken bij het maken van een goed toneelstuk. Ook de promotie moet verzorgd worden. Inmiddels hebben we een heuse fotoshoot gehad, compleet met green screen.
Deze foto’s worden gebruikt voor de poster en natuurlijk voor de nodige promotie op social media. Daarnaast is er een overleg geweest met onze technische mensen. Als regisseur heb je soms wilde ideeën maar die moeten wel uitvoerbaar kunnen zijn. Gelukkig wordt er binnen het MAT gedacht in oplossingen en niet in problemen.
Qua decor zijn we helemaal klaar. De handige handen van Paul hebben ervoor gezorgd dat we prachtige meubels in het decor hebben staan. Zo fijn dat er iedere week gerepeteerd kan worden met de attributen die straks ook gebruikt worden. Dat geeft vertrouwen.
Benieuwd naar het eindresultaat? Kom dan kijken op 6, 7 of 8 december in het Patronaat in Mierlo. Klik hier voor een kaartje.

Voor meer informatie over ‘t MAT of over zelf spelen? Loop gerust een keertje binnen of neem contact op met het secretariaat!