Actueel Jeugd

Zeven dagen zoet: 10-11-12 juni 2022

Een groep jongeren, allemaal acteurs in spe, zit ingesneeuwd in een afgelegen berghut hoog in de Italiaanse Alpen. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld. Hoe vermaak je jezelf in vredesnaam zonder internet en social media? De jongeren proberen elkaar te vermaken met gekke verhalen over typisch puberaal gedrag. De Decamerone van Boccaccio blijkt een goede inspiratiebron en  vertoont opvallende gelijkenissen. Ook hier zat een groep jongeren, midden in de 14e eeuw, afgesloten van de buitenwereld. Ook zij proberen elkaar te vermaken. Verschilt hun belevingswereld heel erg met die van de jongeren nu?

Twee duistere types komen uitgeput en onderkoeld aan, wat zijn ze toch van plan? Zijn ze op de vlucht? Ze zien er in ieder geval niet heel betrouwbaar uit. Deze voorstelling, waarin heel wat actuele thema’s worden aangesneden, is gericht op jongeren en volwassenen. De acteurs van de jeugdgroep spelen niet alleen, maar hebben zelf ook bijgedragen aan het verhaal, inspiratie genoeg. Kom kijken naar Zeven Dagen Zoet (10-11-12 juni 2022), geschreven door Gerard Schelvis. De regie is in handen van Lex Heldens. Kijkadvies: 12+

11 September was de laatste workshop voor 9 -18 jaar van 2021. Aanmelden voor de workshop kan dus niet meer.

Maar mocht je interesse hebben voor een volgende keer of meer informatie nodig hebben laat dan een berichtje achter bij het secretariaat graag met naam en leeftijd kind.

 

Kijk ook eens op deze pagina!