Actueel volwassenen

Vrouw zoekt boer

‘t MAT brengt 7, 8 en 9 oktober de komedie Vrouw zoekt boer.

Boer zoekt vrouw, een programma wat tegenwoordig iedereen kent. In 2004 verscheen het programma voor het eerst op tv en dat is precies de periode waar wij u mee naar toe terug nemen.

We zijn op de boerderij van de familie Beekman. Een klein boerenbedrijf met melkvee. Het bedrijf is overgegaan van vader Arie naar zoon Dick maar verder gebeuren er weinig spannende dingen. Het leven gaat zijn saaie gangetje. Op het moment dat het nieuwe programma aangekondigd wordt op tv, ziet moeder Herma haar kans en schrijft een brief. Voor het gemak meldt ze dat niet aan de overige gezinsleden.

Als de dames zich vervolgens op de boerderij melden, geeft dat natuurlijk de nodige verwarring. Tel daarbij op dat niet iedereen de juiste reden heeft om aan het programma mee te doen en u begrijpt dat dat de nodige hilarische ontwikkelingen gaat geven.

Bent u nieuwsgierig geworden? We spelen op  7, 8 en 9 oktober 2022 in het Patronaat in Mierlo. Noteert u het vast in uw agenda en dan zien we u dan!

Voor meer informatie over ‘t MAT of over zelf spelen? Loop gerust een keertje binnen of neem contact op met het secretariaat!