Actueel volwassenen

De Goot

‘t MAT gaat in het najaar – coronaproof – het stuk De Goot spelen, in een regie en bewerking van Marjan Lambregts.

Pension de Goot, een opvangtehuis voor de dak- en thuislozen. Toos, de beheerder van het pension, ontfermt zich over een kleurrijk gezelschap van mensen die buiten de maatschappij geplaatst zijn of dat althans zo voelen. In het pension vinden ze een warm thuis maar kan dat thuis wel zo warm blijven? In de straat is men namelijk helemaal niet blij met deze nieuwe buren. Het dreigt helemaal mis te gaan maar door een vindingrijke ingeving leren de bewoners voor zichzelf te zorgen en lijkt het erop dat zij toch op hun vertrouwde stekje kunnen blijven. 

De uitvoeringen staan gepland op 8,9,10 okt 2021

Nadere details volgen!

Martha en Mathilda

Martha en Mathilda zijn 2 zussen op leeftijd en runnen hotel de Goudfazant. Om uit de financiële problemen te geraken verzinnen ze een lucratieve list maar dan komt de notaris langs en iemand uit het criminele circuit. Terwijl er een groep wielrenliefhebbers in het hotel logeert komen er nog allerlei vreemde bezoekers voorbij die het de 2 oude dames wel erg lastig gaan maken om niet ontdekt te worden wat ze allemaal uitspoken. Kortom, je kan een sprankelende cocktail verwachten van komische, soms spannende, en vaak hilarische situaties.

De volwassenen van ‘t MAT spelen dit stuk oktober 2022  in ‘t Patronaat in Mierlo.

De regie is in handen van Marjan Lambregts.

Voor meer informatie over ‘t MAT of over zelf spelen? Loop gerust een keertje binnen of neem contact op met het secretariaat!